Kokeile siirtyä sivustolle uudemman selaimen kautta, sillä selaimesi on vanhentunut eikä se tue kauppamme määrityksiä.

Table of Contents

Päivitetty viimeksi: 27. elokuuta 2020

TÄMÄ ASIAKIRJA ON OLENNAINEN OSA KAUPAN MYYNTIEHTOJA, EIKÄ SE OLE ITSENÄINEN SOPIMUS. MYYNTIEHDOISSA MÄÄRITELLYILLÄ TERMEILLÄ ON SAMA MERKITYS TÄSSÄ TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖSSÄ.

Johdanto

Tämä tietosuojakäytäntö koskee jälleenmyyjän ylläpitämää verkkosivustoa

nl.tile.com/nl
uk.tile.com/en
dk.tile.com/en
fi.tile.com/en
se.tile.com/en
no.tile.com/en
ie.tile.com/en
de.tile.com/de
at.tile.com/de
fr.tile.com/fr
ch.tile.com/fr
be.tile.com/fr
es.tile.com/es
it.tile.com/it
pt.tile.com/pt
pl.tile.com/pl

Tämä tietosuojakäytäntö koskee Scalefast SAS:n verkkokauppaa, joka sijaitsee osoitteessa 1 Rue Jacqueline et Roland de Pury 69002 Lyon, Ranska ("jälleenmyyjä"). Jälleenmyyjä on Tile, Inc:n valtuutettu jälleenmyyjä, joka ylläpitää tätä verkkokauppaa. Näin ollen tämä tietosuojakäytäntö kattaa vain Scalafastin keräämät tiedot tältä sivustolta ja muutoin myynnin toteuttamisen sinulle. Tilen tietosuojakäytäntö (https://www.thetileapp.com/fi/fi/docs/privacy) koskee kaikkea tiedonkeruuta kaikissa muissa yhteyksissä, myös sovelluksen ja Tile-tuotteiden kautta. Tilen tietosuojakäytäntö on sisällytetty tähän viitteeseen. Siirrämme nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi Tilelle tilauksen täyttämiseksi ja muihin tarkoituksiin, jotka on määritetty Tilen tietosuojakäytännössä.

Kunnioitamme asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja tuotteiden tai palvelujen toimittajien ja asiakkaiden yksityisyyttä. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoja siitä, miten keräämme henkilötietoja, kun käytät tätä verkkosivustoa, ja siitä, miten keräämme muita tietoja, jotka koskevat sinun vuorovaikutustasi tämän sivuston kanssa tunnistamatta sinua yksilönä; miten käytämme, käsittelemme ja luovutamme kerättyjä tietoja; ja miten voit valita, miten keräämme ja käytämme kyseisiä tietoja. Pyrimme käsittelemään meille toimitettuja henkilötietoja myös sovellettavien tietosuojalakien ja yksityisyyden suojaa koskevien lakien mukaisesti.

"Henkilötiedot" ovat tietoja, joista olet tunnistettavissa henkilökohtaisesti joko yksin tai yhdessä muiden käytettävissämme olevien tietojen kanssa.

Kolmannen osapuolen tietosuojaperiaatteet. Jos käytät verkkosivustoa, jonka kautta myymme tuotteita tai palveluja, näet usein yhteisbrändätyllä verkkosivustollamme sen organisaation nimen ja tuotemerkin, jonka tuotteen ostat. Jos tietosuojakäytäntö tai jonkin kumppanimme tietosuojaperiaate on myös tällä sivustolla, tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan kaikkien keräämiemme tietojen käyttöön. Kumppanimme tietosuojakäytäntö tai -periaate koskee kaikkia sille annettuja tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme henkilötietojasi, joita annat, kun käytät tätä sivustoa. Annat tietojasi esimerkiksi silloin kun pyydät tietoja tuotteesta tai palvelusta, joka on saatavilla tämän sivuston kautta, tai kun ostat tuotteen tai palvelun tämän sivuston kautta, kun osallistut kilpailuun tai kampanjaan, tilaat uutiskirjeen ja kun lataat ja/tai rekisteröit tuotteita ja/tai tilaat lisäpalveluja

Keräämiämme tietoja voivat olla esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, IP-osoitteesi, laskutus- ja/tai toimitusosoitteesi, puhelinnumerosi, maksutilitietosi ja muut sinua koskevat tiedot, joiden avulla vahvistat, kuka olet, tai estät petokset. Jos soitat asiakaspalveluumme, voimme kerätä henkilötietoja, jotka annat tietoisesti ja vapaaehtoisesti ottamalla yhteyttä asiakaspalvelumme edustajiin.

Lisäksi keräämme tietoja, jotka verkkoselaimesi lähettää meille automaattisesti ja jotka voivat sisältää rajoituksetta tietoja, joista et ole tunnistettavissa henkilökohtaisesti (kuten käynnin päivämäärä ja kellonaika). Tällä tavoin saamamme tiedot määräytyvät selaimesi asetusten mukaan. Jos olet luonut käyttäjätunnuksen käydessäsi tällä verkkosivustolla, voimme linkittää selaimesi antamat tiedot tietoihin, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti, ja käyttää niitä alla kuvattuihin tarkoituksiin. Tarkista selaimesi asetukset, jos haluat tietää, mitä tietoja selain lähettää tai miten asetuksia muutetaan.

Useimmat selaimet on asetettu oletusarvoisesti ja ne hyväksyvät evästeet, mutta voit hyväksyä tai hylätä järjestelmällisesti kaikki evästeet tai vain tiettyjen liikkeeseenlaskijoiden evästeet. Voit myös määrittää selaimesi hyväksymään tai hylkäämään evästeet tapauskohtaisesti ennen niiden asentamista. Voit myös poistaa evästeet säännöllisesti laitteesi päätelaitteesta selaimen kautta.

Muista säätää selaimen asetukset kaikissa laitteissasi (tabletit, älypuhelimet, tietokoneet).

Kullakin selaimella on oma tapansa hallita evästeitä ja evästeasetuksia. Saat tietoja evästeasetusten muuttamisesta kunkin selaimen ohje-valikosta. Esimerkiksi seuraavien selainten sivuilta:

Huomaa, että selaimen evästeiden poistaminen käytöstä voi estää sinua käyttämästä tiettyjä sivuston ominaisuuksia, sivuja tai alueita. Emme vastaa mistään valitsemiisi asetuksiin liittyvistä seurauksista.

Miten keräämme nämä tiedot?

Keräämme tietoja, joista yleensä käyttäjää ei voida tunnistaa henkilökohtaisesti web-tekniikoiden avulla, mukaan lukien rajoituksetta "istuntoevästeet", "pysyvät evästeet", "JavaScript-tunnisteet" ja "verkkojäljitteet" (kutsutaan myös nimellä "pikselitunnisteet"). Internetin kehittyessä voimme ottaa käyttöön ja käyttää tähän tarkoitukseen erilaisia tekniikoita.

Evästeet. Kun käyt tällä sivustolla, tietokoneesi voi vastaanottaa yhden tai useamman evästeen auttaakseen yksilöimään ja tukemaan tämän verkkosivuston, palvelujemme ja / tai kumppaneidemme palveluiden käyttöä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin siirtää tietokoneesi selaimeen ja jonka saman toimialueen verkkopalvelin voi lukea myöhemmin. Jos et halua vastaanottaa evästeitä tai haluat hallita niitä, kun hyväksyt evästeet yleensä, voit määrittää selaimesi hylkäämään evästeet tai ilmoittamaan, kun tietokoneellesi asetetaan eväste. Lisätietoja tästä on kohdassa "Mitkä ovat valintani?". Vaikka sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitämme, jos määrität selaimesi hylkäämään evästeet, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston ominaisuuksia ja toimintoja.

Evästeiden avulla sivusto voi mukauttaa tietoja, jotka esitetään sinulle, kun käytät tätä sivustoa (esimerkiksi näyttää sinulle räätälöityä sisältöä ja kohdennettua mainontaa tulevilla käynneillä) ja säästää aikaa tallentamalla tietoja, joita sinun ei tarvitse syöttää myöhemmin uudelleen. Voimme asettaa evästeitä sivustolle suoraan tai sellaisen kumppanin puolesta, jonka ilmoitus näkyy tällä sivustolla tai sen palveluntarjoajien puolesta. Evästeet eivät yleensä tunnista sinua henkilökohtaisesti. Jos olet luonut käyttäjätunnuksen käydessäsi tällä verkkosivustolla, voimme linkittää evästeen tietoihin, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti. Saatamme käyttää tällä sivustolla istuntoevästeiden ja pysyvien evästeiden yhdistelmää, joka kuvataan tarkemmin jäljempänä.

Istuntoevästeet. Istuntoeväste on väliaikainen eväste, joka vanhenee, kun suljet selaimen. Istuntoeväste antaa tietokoneelle satunnaisesti luodun yksilöllisen tunnistenumeron, kun käytät tätä sivustoa. Tietokoneen määrittäminen numerolla helpottaa sivustojemme ominaisuuksien asianmukaista toimintaa, sillä tämän avulla voimme ylläpitää istuntosi pysyvää tilaa, kuten ostoskorin sisältöä kassalla. Käytämme istuntoevästeitä myös anonyymien tietojen ( tiedot, jotka eivät tunnista käyttäjää henkilökohtaisesti) keräämiseen siitä, miten käyttäjät käyttävät tätä sivustoa, millä sivuilla he käyvät, mitä linkkejä he käyttävät ja kuinka kauan he pysyvät kullakin sivulla. Analysoimme näitä klikaustietoja (ns. "click-stream information"), jotta voimme ymmärtää paremmin kävijöidemme kiinnostuksen kohteita ja tarpeita sekä parantaa sivuston sisältöä ja toimintoja.

Pysyvät evästeet. Toisin kuin istuntoeväste, pysyvä eväste ei vanhene, kun suljet selaimen. Se pysyy tietokoneessasi evästeeseen asetettuun vanhenemispäivään asti (esimerkiksi kalenterikuukauden loppuun) tai siihen asti, kunnes poistat sen. Pysyviä evästeitä voidaan käyttää tietokoneen merkitsemiseen, jotta palvelin tunnistaa sinut seuraavalla käynnilläsi (tai kun joku käyttää tietokonettasi), ei nimen vaan tietokoneen tunnisteen perusteella. Näin voimme tarjota sinulle räätälöidyn kokemuksen, vaikka emme tiedä, kuka olet. Niiden avulla voimme myös kerätä tarkempia tietoja siitä, miten ihmiset käyttävät tätä sivustoa, esimerkiksi siitä, miten ihmiset käyttävät tätä sivustoa ensimmäisellä vierailullaan ja kuinka usein he palaavat. Pysyvien evästeiden avulla voimme tarjota sinulle räätälöidymmän ostoskokemuksen. Joissakin tapauksissa säästät vaivaa, koska sinun ei tarvitse syöttää uudelleen jo tietokannassamme olevia tietoja.

Verkkojäljitteet. Kun käyt tällä verkkosivustolla, tietokoneesi voi vastaanottaa yhden tai useamman "verkkojäljittimen", jotka auttavat meitä toimittamaan evästeitä tällä sivustolla, keräämään anonyymejä tietoja siitä, kuinka kävijämme käyttävät tätä verkkosivustoa ja toimittamaan sinulle räätälöityä tai kohdennettua sisältöä tällä sivustolla ja kumppaniemme kautta. Verkkojäljitteet ovat graafisia kuvia, jotka ovat yleensä enintään 1x1 pikselin kokoisia ja jotka on sijoitettu sivuston eri paikkoihin. Ne auttavat meitä myös tunnistamaan selaintyyppejä, hakutermejä, jotka tuovat kävijöitä sivustollemme, ja sivustojen verkkotunnusten nimiä viittausliikenteen lähteinä. Voimme asettaa verkkojäljitteitä sivustolle suoraan tai sellaisen kumppanin puolesta, jonka brändäys näkyy tällä sivustolla tai sen palveluntarjoajilla. Niiden avulla voimme myös tunnistaa IP-osoitteesi. Verkkojäljitteiden keräämät tiedot eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti. Jos olet kuitenkin luonut käyttäjätunnuksen käydessäsi sivustolla, esimerkiksi ostaessasi tuotteen, saatamme linkittää verkkojäljitteillä keräämämme tiedot tietoihin, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti, ja käyttää niitä samalla tavalla kuin evästeillä keräämiämme tietoja. Käytämme myös verkkojäljitteitä, jotta saamme lisätietoja lähettämillämme sähköposteilla. Erityisesti sähköpostiviestissä oleva verkkojäljitin lähettää meille tietoja, joiden avulla voimme kertoa, että olet vastaanottanut, avannut tai vastannut meiltä saamaasi sähköpostiviestiin.

Lista evästeistä

Sivustomme evästeet on lueteltu alla olevassa taulukossa:

NRO TYYPPI NIMI TARKOITUS KESTO
1 Sovelluksen eväste GEOBLOCK_* Tarvitaan georajoituksia varten 1 päivä
2 Istuntoeväste pep-territory Tallentaa geoIP-tunnistuksen Istunto
3 Sovelluksen eväste pep-sstorage Tallentaa henkilökohtaisia tietoja (käyttöoikeustunnus ja API-tulos) 1 vuosi
4 Sovelluksen eväste pep-lastconn Tallentaa viimeisimmän yhteysajan, tunnistaa käyttöoikeustunnuksen uusimisajan 1 vuosi
5 Sovelluksen eväste pep-esrb-data Tallentaa syntymäajan ikäluokitusta varten (ESRB-/ PEGI-ikäjärjestelmät) 1 vuosi
6 Pysyvä eväste cashrun* CS_FPC Tarvitaan petosten torjuntaan (CashShield): sormenjälki, petosten arviointi 1 vuosi
7 Sovelluksen eväste _air360_e Ylläpitää viimeisen suoritetun tapahtuman 30 minuuttia
8 Sovelluksen eväste _air360_ev Käytetään tapahtuman visualisointiin 30 minuuttia
9 Pysyvä eväste _air360_u Ylläpitää käyttäjätunnuksen 10 vuotta
10 Istuntoeväste _air360_s Ylläpitää nykyisen istunnon tunnuksen Istunto
11 Pysyvä eväste _air360_i Yläpitää sormenjäljen / selaimen yksilöllisen tunnuksen 10 vuotta
12 Sovelluksen eväste air360_app Tallentaa Air360-sovelluksen tunnuksen 1 vuosi
13 Istuntoeväste laravel_session Tunnistaa istunnon käyttäjän kanssa 2 tuntia

Kolmannen osapuolen evästeet

Käytämme myös kolmansien osapuolten tarjoamia palveluja.

Analytiikkaevästeet

Google Analytics -työkalu auttaa meitä mittaamaan kävijämäärää ja näkemään, miten he käyttävät verkkosivustoa, mikä auttaa meitä parantamaan sivustoa.

Evästeiden yhteydessä käytetään seuraavia tietoja:

  • Miten olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa ja millä sivustoilla liikut
  • Mikä IP-osoitteesi on, jotta voit etsiä mistä kirjaudut sisään. Tiedot anonymisoidaan välittömästi, eikä niitä luovuteta Googlelle.

Käytetyt evästeet on lueteltu alla olevassa taulukossa:

NRO TYYPPI NIMI YRITYS TARKOITUS KESTO
1 Sovelluksen eväste _ga Google Tarvitaan Google Analytics / GTM -työkaluun 2 vuotta
2 Sovelluksen eväste _gid Google Tarvitaan Google Analytics / GTM -työkaluun 1 päivä
3 Sovelluksen eväste _gat_* Google Tarvitaan Google Analytics / GTM -työkaluun 1 min
4 Sovelluksen eväste _gat Google Tarvitaan Google Analytics / GTM -työkaluun 1 min

Evästeet, jotka tekevät verkkosivustosta käyttäjäystävällisemmän ja vuorovaikutteisemman:

Jotta voit käyttää sivuston tiettyjä ominaisuuksia, käytämme kolmansien osapuolten tarjoamia palveluja, kuten:

  • Jaa-painikkeita (Facebook, Twitter, Google+);
  • Videolähetystä verkkosivustolla (YouTube);
  • Yhteisöpalveluja (Facebook, Twitter, Google, Instagram, Twitch, YouTube).

Nämä ominaisuudet perustuvat kolmannen osapuolen evästeisiin, jotka palveluntarjoajat ovat suoraan sijoittaneet.

Facebook

Verkkosivustomme voi käyttää sosiaalisia laajennuksia ("plugins") sosiaalisesta verkostosta facebook.com, jota ylläpitää Facebook Inc., 1601 s. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.

Nämä laajennukset tunnistaa yhdestä Facebook-logosta (valkoinen f sinisessä ruudussa tai "peukkua ylös" -merkki) tai ne on merkitty lisäyksellä "Facebook Social Plugin". Luettelo ja Facebookin sosiaalisten laajennusten ulkoasu on nähtävissä osoitteessa: https://developers.facebook.com/docs/plugins/page-plugin.

Heti kun avaat sellaisen verkkosivun, joka sisältää tällaisen laajennuksen, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Facebookin-palvelimiin. Laajennuksen sisältö välitetään suoraan Facebookista selaimeesi, joka integroi sen verkkosivustoon. Meillä ei siis ole vaikutusta siihen, kuinka paljon tietoa Facebook saa näiden laajennusten kautta, ja siksi tiedotamme sinulle tämänhetkisestä tietämyksestämme: http://www.facebook.com/help/help/?faq=17512 .

Facebook saa tiedon, että olet käynyt verkkosivustomme vastaavalla sivustolla integroimalla laajennuksen. Jos olet tuolloin kirjautuneena Facebookiin, Facebook voi kohdistaa vierailusi Facebook-tilillesi. Jos olet vuorovaikutuksessa laajennusten kanssa (esimerkiksi painamalla Tykkää-painiketta tai kommentoimalla), tiedot selaimesi kautta lähetetään suoraan Facebookiin, joka tallentaa ne sinne. Vaikka et ole Facebookin jäsen, Facebook saattaa silti selvittää IP-osoitteesi ja tallentaa sen.

Verkkosivuston tarjoajat voivat integroida Facebook-laajennukset omalle verkkosivustolleen tai alustalleen. Klikkaamalla laajennusta rekisteröityneet Facebookin käyttäjät voivat automaattisesti jättää Facebook-profiiliinsa huomautuksen, että he hyväksyvät kyseisen sivuston palveluntarjoajan linkitetyn sisällön. Integroitu Facebook-laajennus tiedottaa jatkuvasti Facebookia ja lähettää tietoja heti, kun käyttäjä vierailee Facebookiin integroidulla verkkosivustolla riippumatta siitä, napsauttaako käyttäjä sitä.

Niin kutsutulla iFrame (tai lähdeteksti) -upotuksella selain lataa varsinaisen verkkosivuston lisäksi toisen “sivun sivun", joka sisältää vastaavan laajennuksen. Facebook-laajennusten tapauksessa iFrame tai lähdeteksti on kokonaan Facebookin luoma, eikä sitä periaatteessa voi hallita tai muokata.

Jos käyttäjä ei ole kirjautunut tai rekisteröitynyt Facebookiin, asennettuna on edelleen eväste, jossa on tunnistetietoja, kuten B7dcTqgWq3fuDglFw47QPIO, ja se on voimassa kaksi vuotta.

Jos selain muodostaa myöhemmin uudelleen yhteyden Facebookin palvelimeen, eväste lähetetään käyttäjätilille ja sitä voidaan käyttää profiilin luomiseen. Evästeeseen tallennetut tiedot voidaan myös hakea takautuvasti, jos käyttäjä rekisteröityy myöhemmin Facebookiin.

Jos käyttäjä on kirjautunut Facebookiin nykyisen selainistunnon aikana, sekä käytetty verkkosivusto että eväste lähetetään Facebookiin. Tässä tapauksessa istuntotunnus mahdollistaa sen, että nämä tiedot voidaan jakaa kyseiselle käyttäjätilille.

Emme tunne Facebookin tietojenkeruun tarkoitusta ja laajuutta emmekä sitä, miten se käsittelee ja käyttää tietoja. Jos haluat lisätietoja oikeuksistasi tässä suhteessa ja selaimen asetusvaihtoehdoista yksityisyytesi suojaamiseksi, ota yhteyttä Facebookin tai tutustu Facebookin tietosuojatietoihin osoitteessa: https://fi-fi.facebook.com/policy.php.

On mahdollista estää Facebook-laajennukset selaimesi lisäosilla.

Twitter

Verkkosivustomme voivat käyttää sosiaalisia laajennuksia sosiaalisesta verkostosta twitter.com, jota ylläpitää Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA. Nämä laajennukset tunnistaa niiden Twitter-logosta (valkoinen lintu sinisellä neliöllä). Niiden avulla voit erityisesti jakaa verkkosivustomme sisältöä Twitterin yhteystietojesi kanssa.

Instagram

Verkkosivustomme voivat käyttää laajennuksia sosiaalisesta verkostosta Instagram, jota ylläpitää Instagram LLC, 1601 Willow Rd Menlo Park CA 94025 USA. Nämä laajennukset tunnistaa Instagram-logosta (kamerakuvake). Niiden avulla voit erityisesti jakaa verkkosivustomme sisältöä Instagramin yhteystietojesi kanssa.

Youtube

Verkkosivustomme voivat käyttää laajennuksia sosiaalisesta verkostosta YouTube, joita ylläpitää Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Nämä laajennukset tunnistaa niiden YouTube-logosta (valkoinen kolmio punaisella ruudulla). Niiden avulla voit seurata videokanavaamme tässä yhteisöverkossa.

Mitä hyötyä näistä tiedoista on?

Voimme käyttää keräämiämme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • ottamaan sinuun yhteyttä, jos olet pyytänyt meiltä tietoa tai viestintää;
  • määrittämään maan, jossa käyttäjä sijaitsee, vaatimusten noudattamista varten (mukaan lukien rajoituksetta viennin vaatimustenmukaisuus) sekä turvallisuuden, piratismin ja petosten torjuntaa varten;
  • varmistamaan, että hallussamme olevat henkilötietosi ovat täsmällisiä ja täydellisiä;
  • toimittamaan sinulle tuotepäivityksiä, erikoistarjouksia, hintatietoja, uutiskirjeitä ja muita tietoja, joko omasta puolestamme tai joissakin tapauksissa edustajana toimivan kumppanin tai asiakkaan puolesta, jos olet antanut suostumuksesi sen vastaanottamiseen;
  • toteuttamaan muita myynninedistämistoimia, jos olet antanut suostumuksesi tällaisen myynninedistämistoimen vastaanottamiseen ja siihen osallistumiseen;
  • avainten, käyttökoodien tai muiden sellaisten tietojen yhteydessä, joita tarvitaan, jotta voit käyttää kumppaniemme verkkosivustoja tai palveluja tuotteiden, päivitysten tai palvelujen vastaanottamiseksi;
  • varmistamaan, että sovellettavia lakeja, sääntöjä ja määräyksiä noudatetaan;
  • jos käyt verkkosivustossa ostotapahtuman suorittamista varten:
    • Suorittamaan, varmistamaan, käsittelemään ja toimittamaan tilauksesi, käsittelemään tai saamaan maksun, varmistamaan verotuksellisen asemasi tai verovapautesi, perimään maksunpalautuksen, määrittämään luottokelpoisuuden tai ilmoittamaan tilauksen tilan;
    • torjumaan petoksia ja piratismia;
    • tarjoamaan sinulle lain sallimissa rajoissa henkilökohtaisen ostokokemuksen;
    • rekisteröimään ostoksesi valmistajan tai palveluntarjoajan kanssa takuuta, teknistä tukea tai vastaavia tarkoituksia varten;
    • ilmoittamaan ostoksestasi verkkopalvelun palveluntarjoajalle, jolloin sinä ostat palvelun käyttöoikeuden meiltä, esimerkiksi jotta palveluntarjoaja sallii sinun käyttää palvelua;
    • luodaksesi tilin tulevia ostoksia varten, jos olet suostunut tällaisen tilin luomiseen;
    • helpottamaan tuotteiden tai palvelujen tilaustesi uusimista; ja
    • tarjoamaan sinulle tehokasta asiakaspalvelua (joka voi sovellettavan lain sallimassa laajuudessa ja sallimalla tavalla sisältää yhteyden ottamista kävijöihin, jotka aloittavat, mutta eivät suorita maksuprosessia loppuun, ja täten seurata keskeneräistä istuntoa tai tarkistaa, onko verkkosivuston käytössä ongelmia) ja/tai teknistä tukea.

Perustelemme henkilötietojen käsittelyn seuraavilla oikeusperustoilla: (i) sopimuksen, jonka osapuolena olet tekemiseen, tai (ii) meitä koskevan lakisääteisen velvoitteen täyttämiseen, tai (iii) meidän ja kolmansien osapuolten oikeutettujen etujen ajamiseen, tuotteittemme ja palvelujemme parantamiseen ja hallitsemiseen, verkkosivustojamme hallinnoimiseen, ammattilaisten neuvojen hankkimiseen liiketoimintamme suojelemiseksi sekä tuotteiden ja palvelujen mainostamiseen tarkoitettujen viestien lähettämiseksi.

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin niitä tarvitaan niihin tarkoituksiin, joihin ne alun perin kerättiin (tai joihin olet on antanut suostumuksesi), muihin oikeutettuihin tarkoituksiin (kuten säädösten noudattamiseen) ja sovellettavan lain sallimassa tai edellyttämässä määrin. Noudatamme sovellettavaa lakia ja ryhdymme kohtuullisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilö tai yhteisö, joka vastaanottaa henkilötietoja edellä kuvattuihin tarkoituksiin, on velvollinen suojaamaan ja säilyttämään henkilötiedot puolestasi.

Mitä hyötyä on kerätä anonyymia tietoa?

Voimme käyttää keräämäämme anonyymia tietoa:

  • räätälöidäksemme ja tukeaksemme tämän sivuston, palvelujemme ja/tai kumppaneidemme palvelujen käyttöä;
  • parantaaksemme tätä verkkosivustoa, asiakaskokemusta, mainosjärjestelmiämme sekä tuotteitamme ja palvelujamme;
  • tunnistaaksemme toimet tai maksutapahtumat, jotka ovat peräisin kumppanuusmarkkinoinnista tai viittausohjelmasta;
  • toimittaaksemme kohdennettuja mainoksia tälle ja muille verkkosivustoille;
  • raportoidaksemme nykyisille ja tuleville yhteistyökumppaneillemme ja palveluntarjoajille; ja
  • muihin historiallisiin, tilastollisiin tai tutkimus- ja analyysitarkoituksiin.

Kuinka jaat keräämääsi tietoa?

Kumppanimme. Kun myymme tuotteita verkkosivustossa, toimimme itsenäisenä verkkokaupan jälleenmyyjänä tai palveluntarjoajana kumppanille, jonka nimi ja/tai logo näkyy kyseisellä verkkosivustolla. Kun ostat tuotteen tai palvelun verkkokaupasta, teemme yhteistyötä kumppanimme brändäyksen kanssa. Toimitamme tiettyjä henkilötietoja ja/tai anonyymejä tietoja, joita annat ostoksesi yhteydessä, tälle kumppanille raportointitarkoituksia varten. Annamme kumppanimme tai sen palveluntarjoajan rekisteröidä ostoksesi, jotta voit käyttää kumppanimme tai sen toimittajien tarjoamia tuotteita tai palveluja ja helpottaa takuupalveluja sekä teknisen tuen tai myynnin jälkeistä palvelua. Sallimme kumppanimme tai sen alihankkijoiden lähettää sinulle tiedotteita, jos olet antanut suostumuksesi niiden vastaanottamiseen, jotta kumppanimme tai sen palveluntarjoaja voi tarjota palveluja tämän verkkosivuston yhteydessä, kuten asiakastukea tai yhden kirjautumisen toimintoa tällä ja kumppanimme verkkosivustolla, tai vastaaviin tarkoituksiin, jotta ne voivat täyttää velvollisuudensa sinua kohtaan. Kumppanimme tietosuojakäytäntö on osoitteessa https://www.thetileapp.com/fi/fi/docs/privacy. Toimitamme myös joitakin henkilökohtaisia tietoja, jotka olet antanut tehdessäsi ostoksia Tile, Inc:ssä, mukaan lukien nimesi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.Kumppanimme sekä ostamasi tuotteen tai palvelun julkaisijan, valmistajan tai käyttäjän tietosuojakäytäntö määrää, miten kyseinen osapuoli käyttää ja suojaa kaikkia henkilötietojasi, joita me toimitamme heille.

Palveluntarjoajamme. Käytämme yrityksiä, jotta ne tarjoavat meille yhteisiä palveluja tai tiettyjä palveluja puolestamme ja jotta ne auttavat meitä liiketoiminnan harjoittamisessa. Sovellettavan lain sallimassa määrin voimme esimerkiksi käyttää osakkuusyrityksiämme ja/tai muita yrityksiä isännöimään ja ylläpitämään tätä verkkosivustoa, käsittelemään luottokorttimaksuja, tarjoamaan petosten seulonta- ja/tai havaitsemispalveluja, suorittamaan tietojen eheyden tarkastuksia ja tarjoamaan luottorajoja, tarjoamaan sivuston optimointipalveluja, täyttämään tilauksesi, keräämään maksusi, toimittamaan mainoksia tällä verkkosivustolla ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, lähettämään postia tai sähköpostia ja/tai tarjoamaan asiakaspalvelua. Voimme jakaa tietojasi palveluntarjoajillemme niiden palvelujen tarjoamisen yhteydessä. Näitä yrityksiä vaaditaan sopimuksen mukaisesti käyttämään kaikkia jakamiamme tietoja vain palvelujen tarjoamiseksi meille tai puolestamme ja henkilötietojesi luottamuksellisuuden suojaamiseksi. Emme luovuta henkilötietojasi osakkuusyrityksellemme tai riippumattomille kolmansille osapuolille niiden omiin markkinointitarkoituksiin ilman sinun suostumustasi.

Noudattaaksesi lakisääteisiä vaatimuksia tee yhteistyötä lainvalvonnan kanssa, estä petokset ja muut rikokset sekä suojele laillisia oikeuksia, omaisuutta, sinua ja muita. Sovellettavan lain sallimissa määrin voimme luovuttaa tällä verkkosivustolla keräämiämme henkilötietoja ilmoittamatta siitä sinulle, kun uskomme vilpittömästi, että tietojen luovuttaminen on asianmukaista ja noudattaa lain tai lainsäädännön vaatimuksia; noudattaa valtion, hallinnon tai oikeuslaitoksen menettelyjä, vaatimuksia tai määräyksiä, kuten haasteita tai tuomioistuimen päätöstä; tekee yhteistyötä lainvalvonnan tai muiden valtion tutkimusten kanssa (ilman, että lainvalvonta tai valtion virasto pyytää tietoja virallisesti haasteavuksi); ehkäisee tai tutkii mahdollista rikosta, kuten petosta tai identiteettivarkautta, panee sopimuksen täytäntöön, suojelee laillisia oikeuksiamme, omaisuuttamme tai turvallisuuttamme, meidän osakkuusyrityksiämme, niiden työntekijöitä, asiakkaita, kumppaneita ja edustajia, muita käyttäjiä tai yleisöä; tai suojelee elintärkeitä etujasi, jos koemme sen tarpeelliseksi. Lisäksi voimme tarkastella palvelimen lokitietoja tietoturvasyistä, kuten havaita tunkeutumisen verkkoomme. Jos epäilemme rikollista toimintaa, voimme jakaa palvelimen lokeitiedot, jotka sisältävät kävijöiden IP-osoitteet, asianomaisille tutkintaviranomaisille, jotka voivat käyttää näitä tietoja henkilöiden jäljittämiseen ja tunnistamiseen. Pidätämme myös oikeuden ilmoittaa asianmukaisille lainvalvontaviranomaisille tai valtion virastoille kaikista toimista, joiden uskomme rikkovan tai saattavan rikkoa sovellettavia lakeja, sääntöjä tai asetuksia ilmoittamatta siitä sinulle.

Yritystapahtumien yhteydessä. Jos jokin osakkuusyrityksistämme tai kolmas osapuoli on ostanut liiketoimintamme, erityisvaramme tai yhden toimialamme liiketoiminnan, jonka kautta olet antanut meille tietoja esimerkiksi myynnin, fuusion, saneerauksen, maksukyvyttömyyden, purkamisen tai konkurssin seurauksena, henkilötietosi siirtyvät kyseiselle yritykselle. Tässä tapauksessa ostajayritys käyttää henkilötietojasi edelleen noudattamalla tätä tietosuojakäytäntöä, mahdollisia muita soveltuvia tietosuojailmoituksia ja meille esittämiäsi yksityisyysasetuksia.

Mitkä ovat valintani?

Kunnioitamme oikeuttasi tehdä valintoja siitä, miten keräämme, käytämme ja luovutamme sinua koskevia tietoja. Pyydämme sinua yleensä ilmoittamaan valintasi sillä hetkellä ja sillä sivulla, jolla annat henkilötietosi.

Kun annat henkilötietoja, voimme tarjota sinulle mahdollisuuden valita, haluatko vastaanottaa meiltä ja/tai kumppaneiltamme päivityksiä, erikoistarjouksia ja hinnoittelua koskevaa viestintää. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi koska tahansa. Jos päätät, että et enää halua vastaanottaa meiltä mainosviestejä, voit ilmoittaa meille osoitteessa www.scalefast.com olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Ilmoita meille sähköpostiviestissäsi, minkä suostumuksen peruutat. Huomautus: Jos annat meille luvan lisätä yhteystietosi kauppiaan postituslistalle ja myöhemmin peruutat suostumuksesi, sinun on otettava yhteyttä kauppiaaseen (tai käytettävä "opt-out"-mahdollisuutta, joka on annettu kauppiaan lähettämissä viesteissä), jotta nimesi poistetaan kauppiaan postituslistoilta.

Jos hyväksyt istunnon tai pysyvän evästeen, voit poistaa sen koska tahansa selaimesi kautta (esimerkiksi heti, kun poistut verkkosivustoltamme). Jos et halua vastaanottaa evästeitä tai haluat hallita niitä, kun hyväksyt evästeet yleensä, voit määrittää selaimesi hylkäämään evästeet tai ilmoittamaan, kun tietokoneellesi asetetaan eväste. Vaikka sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitämme, jos määrität selaimesi hylkäämään evästeet, et ehkä voi käyttää kaikkia tämän sivuston ominaisuuksia ja toimintoja.

Me ja kumppanimme käytämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka voivat sisältää Google Analyticsin ja Omnituren, mutta näihin rajoittumatta, näyttämään mainoksia puolestamme Internetissä ja joskus tällä verkkosivustolla. Nämä mainokset voivat kerätä anonyymejä tietoja vierailuistasi verkkosivustolle, jossa tällainen mainos sijaitsee, vuorovaikutuksestasi näiden mainosten kanssa sekä meidän, kumppaneidemme ja toimittajiemme tarjoamien tuotteiden ja palveluiden kanssa pikselitunnisteen tai muiden verkkotekniikoiden avulla. Me ja kumppanimme voimme käyttää näitä anonyymejä tietoja tarjotaksemme sinulle kohdennettuja mainoksia, tavaroita ja palveluja. Jos et halua, että tietojasi kerätään evästeiden, verkkojäljitteiden ja muiden työkalujen avulla, nykyinen mainoseväste (tai -evästeet) poistetaan ja uusi eväste yritetään asettaa siten, että palveluntarjoajat eivät seuraa tulevia toimiasi, kun kyseinen eväste havaitaan ("no-track" -eväste). Jos selaimesi on määritetty hylkäämään evästeet, kun siirryt opt-out-sivullemme, tietokoneeseesi ei voi määrittää "no-track"-evästettä. Jos poistat myöhemmin "no-track" -evästeet, käytät toista tietokonetta tai vaihdat verkkoselaimia, sinun on poistettava opt-out käytöstä uudelleen.

Tietyissä tilanteissa, joissa et anna vaadittuja henkilötietoja, emme voi tarjota sinulle sopimuksen mukaisia tuotteita ja palveluja tai emme ehkä pysty noudattamaan oikeudellisia velvoitteitamme. Selvitämme tämän, jos ja kun tällainen tilanne syntyy ja mitä seurauksia henkilötietojen toimittamatta jättämisestä on.

Tietosuojailmoitus Kalifornian asukkaille jos asutte Kaliforniassa, Kalifornian siviililaki 1798.83 sallii sinun pyytää tietoja siitä, kuinka Scalefast SAS tai sen tytäryhtiöt luovuttavat henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointitarkoituksiin. Tämä Kalifornian asukkaille myönnetty oikeus koskee ainoastaan heidän toimintaansa Kalifornian osavaltiossa. Jos haluat tehdä tällaisen pyynnön, napsauta . Määritä pyynnössäsi jälleenmyyjän yritys, johon pyyntösi liittyy. Jos yritystä ei ole määritetty, käsittelemme pyyntöäsi koskien Scalefast SAS -yritystä.

Miten suojaatte henkilötietoni?

Olemme sitoutuneet pitämään henkilötiedot turvassa. Olemme ottaneet käyttöön fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia suojatoimia, jotka on suunniteltu kohtuudella suojaamaan henkilötietojasi luvattomalta käytöltä ja paljastamiselta. Kun keräämme tai välitämme luottamuksellisia tietoja, kuten rahoitustilinumeron, suojaamme nämä tiedot alan standardimenetelmillä. On kuitenkin tärkeää, että ymmärrät, että mikään verkkosivusto, tietokanta tai järjestelmä ei ole täysin suojattu tai "hakkerivarma". Olet myös vastuussa siitä, että toteutat kohtuullisia toimenpiteitä suojataksesi henkilötietojasi luvattomalta paljastumiselta tai väärinkäytöltä esimerkiksi suojaamalla salasanasi.

Eri maissa on erilaiset tietosuojalait ja -vaatimukset. Huomaa kuitenkin, että riippumatta siitä, missä henkilötietojasi kerätään, käytetään, siirretään tai säilytetään, jos ne on kerätty tämän sivuston kautta, me suojelemme niitä tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien lakien, sääntöjen ja määräysten mukaisesti.

Mitkä ovat oikeuteni?

Sinulla on tiettyjä henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Joitakin näistä oikeuksista sovelletaan vain tietyissä olosuhteissa. Jos henkilö haluaa käyttää tai keskustella näistä oikeuksista, hänen on esitettävä pyyntönsä kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen annettava riittävästi tietoa, jotta voimme ymmärtää pyynnön laajuuden..

  • Pääsy: sinulla on oikeus kysyä meiltä, käsittelemmekö henkilötietojasi, ja jos käsittelemme, voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi. Näin voit saada kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi ja tietyistä muista tiedoista.
  • Korjaus:sinulla on oikeus pyytää, että kaikki hallussamme olevat puutteelliset tai virheelliset henkilötiedot korjataan.
  • Poistaminen: sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan tai hävittämään henkilötietosi tietyissä tilanteissa. On myös joitakin poikkeuksia, joiden nojalla voimme kieltäytyä poistamasta henkilötietojasi, esimerkiksi silloin, kun niitä tarvitaan lain noudattamiseksi tai vaatimusten yhteydessä.
  • Rajoitus: sinulla on oikeus pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn, esimerkiksi jos haluat meidän vahvistavan niiden tarkkuuden tai käsittelyn syyn.
  • Siirto: sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä kolmannelle osapuolelle rajoitetuissa olosuhteissa.
  • Vastaväite: jos käsittelemme henkilötietojasi oikeutettujen etujen perusteella (tai kolmannen osapuolen etujen perusteella), voit vaatia tätä. Meillä voi kuitenkin olla oikeus jatkaa henkilötietojen käsittelyä pakottavien oikeutettujen etujemme perusteella tai jos se on merkityksellistä oikeudellisten vaateiden kannalta. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksia varten.
  • Automaattiset päätökset: sinulla on oikeus vastustaa kaikkia sinua koskevia automatisoituja päätöksiä, jos niillä on oikeudellinen tai vastaava vaikutus, ja pyytää, että niitä harkitaan uudelleen.
  • Valvontaviranomainen sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä Euroopan unionin jäsenvaltiossa, jossa asut vakituisesti, jossa työskentelet tai jossa väitetään, että tietosuojalainsäädäntöä on rikottu.
  • Määritä ohjeet, miten henkilötietojasi käytetään kuolemasi jälkeen: sinulla on oikeus määrittää ohjeet henkilötietojesi tallentamisesta, poistamisesta ja siirtämisestä kuolemasi jälkeen. Nämä ohjeet voivat olla yleisiä tai tapauskohtaisia.

Mikä on lasten yksityisyyttä koskeva käytäntönne?

Tätä verkkosivustoa ei ole kohdennettu eikä tarkoitettu lapsille. Jos et ole täysi-ikäinen tai et voi tehdä laillisesti sitovia sopimuksia maassasi, et saa käyttää tätä verkkosivustoa ilman aikuisen valvontaa. Tavoitteenamme on noudattaa sovellettavia lakeja ja säädöksiä, jotka koskevat tietojen keräämistä lapsilta ja niiden käyttöä, sillä kyseinen ehto määritellään sovellettavissa laeissa. Jos uskot, että olemme vastaanottaneet tietoja lapselta tai muulta henkilöltä, joka on suojattu tällaisella lainsäädännöllä, ilmoita meille välittömästi sähköpostitse napsauttamalla here, ja ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin poistaaksemme nämä tiedot tietokannoistamme.

Henkilötietojen siirtäminen Euroopan unionin ulkopuolelle

Henkilötietosi voidaan siirtää tytäryhtiöillemme ja kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat meille tuotteita tai palveluja, kuten yhteistyökumppanille, jonka nimi ja/tai logo näkyy tällä verkkosivustolla ja joka sijaitsee Euroopan unionin ulkopuolella ja erityisesti Yhdysvalloissa.

Jos henkilötietosi siirretään osapuolelle sellaiseen maahan, jossa ei ole Euroopan unionin normien mukaista tietosuojan tasoa, tällainen siirto tehdään EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn sertifioinnilla (lisätietoja https://www.privacyshield.gov/EU-US-Framework) tai Euroopan komission hyväksymän vakiosopimuslausekkeeseen perustuvan tiedonsiirtosopimuksella, jonka kopiot ovat saatavilla pyynnöstä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Lisätietoja

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita, jotka koskevat tätä tietosuojakäytäntöä tai meidän tietosuojakäytäntöjämme, tai jos sinulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä, joihin ei ole vastattu verkossa, voit ottaa meihin yhteyttä jollakin seuraavista tavoista:

Käyttämällä tätä sivustoa tai lähettämällä henkilötietosi meille tämän sivuston kautta hyväksyt, että tietojasi kerätään, käytetään, siirretään ja luovutetaan tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Saatamme ajoittain päivittää tätä tietosuojakäytäntöä. Nämä päivitykset voivat johtua muun muassa sovellettavien lakien, sääntöjen tai määräysten muutoksista, tiedonkeruukäytäntöjen muutoksista ja/tai liiketoimintamme tai palvelujemme muutoksista. Tietosuojakäytäntömme muutokset tulevat voimaan 30 päivän kuluttua niiden julkaisemisesta, ja ne koskevat vain hallussamme olevia henkilötietojasi, jos käytät sivustoa sen jälkeen, kun tarkistettu lausunto on tullut voimaan. Jos tietosuojakäytännön muutokset vaikuttavat olennaisesti siihen, miten voimme käyttää sinulta kerättyjä henkilötietoja ennen tarkistetun tietosuojakäytännön päivämäärää, pyydämme sinua hyväksymään tarkistetun tietosuojakäytännön soveltamisen. Julkaisemme verkkosivustolla tämän tietosuojakäytännön päivitetyn version sekä sen tarkistetun voimaantulopäivän ilmoittaaksemme, että tietosuojakäytäntö on päivitetty.